Sztárvilág

2009.09.15. 16:55

Budai Zsuzsi ágya végében egy piton lakik

Bár szépségkirálynőnket, Budai Zsuzsit a zsűri nem juttatta be a Miss Universe vetélkedő döntőjébe, nincs oka bánkódni, hisz az internetes szavazóknak ő jött be a legjobban.

Kiskegyed Online

Nem is gondolnánk, hogy a királynői külső mögött egy határozott, vagány fiatal lány bújik meg, aki egykor kommandósnak készült. Ma azonban már szívesen viseli a koronát, és örömmel teljesíti kötelezettségeit.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Zsuzsa olyannyira kemény lány, hogy jövő januárban még a Bamako ralin is elindul.
[/caption]

Kommandósnak készült

- A többi lány a felkészítés alatt végig latolgatta az esélyeket, és engem mindig úgy emlegettek, mint akinek a top tízben van a helye. Mégsem voltam csalódott, hogy nem kerültem be az első tizenötbe, mert a verseny valójában a politikáról szólt. Örültem, hogy kijuthattam a Bahamákra, sok országból szereztem barátokat. Rengeteg munka vár rám, magyar szépségkirálynőként kötelezettségeim is vannak, amik számomra nem jelentenek terhet. Többek között egy állatmenhely támogatása is a célom, mert nagy állatbarát vagyok. Két cicával, egy kutyával és egy királypitonnal (!) osztom meg az otthonomat. Sokan meglepődnek, mikor megtudják, hogy van egy kígyóm, aki az ágyam végében lakik egy terráriumban. Talán a külsőm alapján gondolják, hogy na, itt van megint egy divatmániás, kényes lány. Pedig nagyon is talpraesett, sőt vagány vagyok. Gyerekként például kommandósnak készültem.



Még mérlege sincs

- Az öltözködés most sem játszik központi szerepet az életemben, nem azért dolgozom, hogy a pénzt ruhákra költsem. Sőt, saját magamnak tervezek ruhákat, ami nagy sikert arat a barátnőim körében. Mit jelent számomra a szépség? Nyilván tisztában vagyok az adottságaimmal, de néha már nagyon unom, hogy úgy bámulnak rám, mint egy állatkerti látványosságra. Mikor pedig fütyülni kezdenek, attól egyenesen rosszul vagyok. Egyébként a tükör nem létfontosságú számomra, ahogy a mérleg sem. Olyannyira nem érdekel, hány kiló vagyok, hogy még mérlegem sincs.

Túl az eljegyzésen

- Rendkívül kiegyensúlyozottan élek. Amit köszönhetek a páromnak és persze édesanyámnak. Ők ketten mindent tudnak rólam, és mindig a legjobbat akarják nekem. A párommal, Attilával három éve tart a kapcsolatunk, együtt is élünk. Tökéletesen kiegészítjük egymást. A konyha az ő területe, szeret és tud is főzni. Én meg szívesen takarítok, amit viszont ő nem szeret. A Bahamákra is utánam jött. A verseny végeztével még négy napot kint töltöttünk, és csak egymással foglalkoztunk. Ez fontos volt, hiszen mindketten elfoglaltak vagyunk. Attila a vendéglátásban dolgozik, sokat éjszakázik, ezért alig van közös szabadnapunk. Nem tudom, mit hoz a jövő, de jól érezzük magunkat egymás mellett. A Bahamákon ünnepeltük a harmadik évfordulónkat, és ez alkalomból megtörtént az eljegyzés is. Nagyon aranyos volt, de én megmondtam, hogy ilyen fiatalon nem akarok feleség lenni, ez inkább legyen a kapcsolatunkat megerősítő gyűrű. Egyébként sem vagyok házasságpárti. Nem kell papírral alátámasztani, hogy velem akar lenni és szeret.

Részletek a kedden megjelent Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!