Sztárvilág

2009.09.24. 10:29

A Fradi-elnök mégsem házasodik

Sem Oszter Alexandrát, sem Kapócs Zsókát nem veszi feleségül a Fradi elnöke. Legalábbis egyelőre.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Úgy tűnik a közeljövőben egyik gyönyörű hölgy sem megy férjhez.
[/caption]Berki Krisztián nemrégiben az esküvő előtt tette ki Oszter Alexandra szűrét, s összejött Kapócs Zsókával, akivel ugyanazon helyen és időben szándékozott örökre összekötni az életét, ahol Alexandrával tervezték – legalábbis így szóltak a pletykák. A Story szerint azonban mindez csak rosszindulatú híresztelés!

Krisztián miatt dobta Kamarást?

Zsóka és Krisztián körülbelül fél évvel ezelőtt ismerkedtek meg egymással, amikor még mindkettejüknek volt partnere. Kapócs akkoriban még Kamarás menyasszonya volt, Berki pedig Oszter Alexandra kedvese. Ha hinni lehet a legutóbbi híreknek, Zsóka Krisztián miatt szakított Ivánnal. Egy közeli barátja szerint akkor már nem éltek együtt, de annyira sok közös emlékük volt, hogy képtelenek voltak kimondani: vége.

 A nehéz döntés meghozatalában Krisztián felbukkanása segített a színésznőnek. Az első romantikus vacsora után döntött, és kitette Kamarás szűrét. A Fradi igazgató pedig kilépett Oszter Alexandrával való kapcsolatából. Pletykálták, hogy Alexandra és Berki már az esküvőt tervezték, amikor a férfi véget vetett szerelmüknek, ám a lap értesülései szerint a párnak még eljegyzés sem volt.

Ami pedig Zsókát illeti: igaz, hogy már visszaadta a méregdrága gyémántgyűrűt Kamarásnak, de arra úgy tűnik még várnia kell, hogy Berki feleségül kérje!

Ajánljuk még:

- Oszter Alexandra vőlegénye Kapócs Zsókával vigasztalódik >>>

- Mégis nősül a Fradi-vezér? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!