Sztárvilág

2009.08.04. 11:06

Zaklatja a férfiakat Jennifer Aniston

Angelina Jolie végre megnyugodhat, mert úgy tűnik, Jennifer Aniston a napokban másra vetett szemet. Renéé Zellweger jelenlegi barátja a választottja.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Valahogy mindig rossz lóra tesz. Aniston most Renée Zellweger pasijáért eped.
[/caption]Rövidke kávéházi légyottok, titkos szállodai találkozások jellemezték Aniston és Brad kapcsolatát. Egészen addig, amíg Angelina meg nem üzente a Jennek, hogy hagyja békén a párját, különben csúnya következményekre számíthat. A szőke színésznő – talán e dörgedelemnek köszönhetően – mindennemű kapcsolatot megszakított Braddel.

Csak futó kaland

Nem sokáig szomorkodott azonban. Újabban Renéé Zellweger pasijáról álmodozik. Jennifer néhányszor randevúzott csupán a „Másnaposok” című film jóképű sztárjával, Bradley Cooperrel, ám ennyi elég is volt neki ahhoz, hogy fülig szerelmes legyen. A férfinak azonban nem voltak hosszú távú tervei a színésznővel: „Jenniferrel együtt vacsorázott néhány alkalommal, és talán történt más is közöttük, de hogy feleségül nem akarja venni, abban biztos vagyok” – mondta el az egyik külföldi bulvárlapnak Cooper egyik barátja.



Már megint azok a fránya sms-ek

Persze mindez az előtt volt, hogy Bradley és Renée Zellweger össze nem ismerkedtek a 39-es ügy című horrorfilm forgatásán. Munkatársaik szerint az első pillanattól közös hullámhosszon voltak, s Bradley egy pillanat alatt elfelejtette, hogy Anistonnal éppen kialakulóban volt valami. Jennifer azóta is szerelmes sms-eket küld a feltörekvő színésznek, s mindezzel most nem Angelinát, hanem Renée-t idegesíti. Annyira, hogy a Bridget Jones szerepét megformáló Zellweger ki is fakadt egy külföldi bulvárlapnak. „Én elhiszem, hogy rossz érzés, ha az embert se szó, se beszéd kidobják, de nem kellene ennyire megaláznia saját magát.”

Ajánljuk még:

- Jennifer Aniston zugevő lett! >>>

- Angelina Jolie: „Hagyd békén a pasimat!” >>>

- Hollywood legbotrányosabb viszonyai - képekkel >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!