Sztárvilág

2009.08.04. 14:53

Pirner Alma: tudatosan nem lettem luxusprosti!

Milliárdosok hevernének a lábai előtt. Az erotikus showbiznisz világsztárja, Pirner Alma mégis egy pályakezdő közgazdászhoz ment feleségül három éve. Nem bánta meg döntését a sztriptízvilágbajnok.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Négyéves kora óta táncol, sajátos stílusát 13 éves korától maga fejlesztette ki. Tíz éve a szakma világsztárja.
[/caption]– A „munkahelyén” ismerkedtek meg a párjával?
– Tulajdonképpen ezt is mondhatnám. Egy erotikus internetes portálon az érdeklődők kérdezhettek a munkámról. Kialakult tucatnyi emberből egy kemény mag, akikkel néha órákat cseteltem. Egy nyugdíjasotthonból író hetvenes férfi tűnt a legvagányabbnak, legszellemesebbnek. Fél év után kezdett gyanús lenni, hogy kamuzik. Magánlevélben kértem fényképet tőle, és egy jóképű srác nézett rám a képernyőről. Számot cseréltünk, találkoztunk – és lenyűgözött. Ákos magas, sportos, vérbeli úriember, mégis kisfiúsan szerény – ez manapság ritka kombináció. Fél év múlva megkérte a kezemet.

– Az ő munkahelyén nincs abból gond, hogy a párja azzal foglalkozik, amivel?
– Már nincs... Pályakezdő bankárként választania kellett: vagy engem csal civil állásba, vagy mellém áll. A tanítást, az iskolahálózatom menedzselését választotta. Kiskorától kézilabdázott, de a színpadot nem ismerte. Ma az ügyvezetői munka mellett rúdfitnesz-tréner, akrobatikus és erőelemeket oktat a stúdiónkban.

– Ez egy iskola leendő sztriptíztáncosnőknek?
– Annál több. Tanítványaimat a 18-tól a 70 évesig, a bomba nőtől a 30 kiló felesleget cipelőig, a diáktól a nagyvállalkozóig hat éve arra oktatom, hogy mindenkin van valami szép. Csak el kell fogadni önmagunkat! Az első órákon legtöbben nagyon gátlásosak, nem mernek az óriás tükörbe nézni, szégyellik fedetlen testüket – pedig ha rámosolyogsz a világra, az visszamosolyog rád. A tánc nem csak alakot formál, de olyan mozdulatokat is természetessé tesz, ami otthon fergeteges szexbe torkollhat. A pasinak nem kell tudni, hogy sztriptízt, erotikus táncot tanulsz, ha vibrál valami köztetek, abból spontánul lesz csoda. Csak hát a mi merev, a testiséget álszemérmesen kezelő környezetünkben kell némi külső segítség. Ezért határoztuk el a párommal egy országos iskolahálózat kiépítését.

– Úgy tűnik, nagyon derűsen látja a világot.
– Az egész családomban alaptétel: semmi miatt nem szomorkodok, minden jó, ami történik, mert legfeljebb tanulok belőle, megtudtam, hogy nem az az utam. A magánéletben is mindenkihez kedves, közvetlen vagyok – ez nem póz, valóban tisztelem az embereket. Igaz, nehezen nyílok meg idegenek előtt. Ezért, bár biztos jót tenne az imidzsemnek, nem járok fényűző partikra sem. Mert az érdeklődés nem nekem, hanem a csinos, fiatal, ismert nőnek szól, aki sokak szemében pénzzel, hírnévvel megvásárolható árucikk.

– Azért, gondolom, így is sokan próbálkoznak önnél.
– Műsoraim után gyakorta kértek menő pasik az asztalukhoz, de csak két forgatókönyv ismétlődött: vagy direkt ajánlat, vagy a megmentő-szöveg. Tudja: „miért csinálod ezt, többre vagy hivatott, majd én kimentelek ebből a fertőből…” Névjegyátnyújtással, vacsorameghívással, bókokkal körítve. Kínos, de a határozott elutasítást némi szájhúzogatás után elfogadják.


Mire buknak a milliárdosok?

Pirner Alma szerint a pénzes pasik elvárásai magasak – de tulajdonképpen minden férfit ugyanazok a nők hoznak tűzbe igazán. Ehhez csak néhány alapvető kritériumnak kell megfelelni.

1. Magabiztos. Hogy kinek milyen az alakja, szépsége – adottság. De alakítható! Sose elégedetlenkedjünk, az taszít, lefagyaszt.
2. Bájos. Kedvesség, belső mosoly nélkül nem nő a nő. Akit természete vagy neveltetése lezár, annak tudatosan kellene fejlesztenie kisugárzását.
3. Ápolt. Nem idő, nem pénz kérdése, hogy törődjünk magunkkal, mozogni is muszáj!
4. Nyitott. Mint az élet minden területén, az ágyban is az a jó, aki magához engedi az új helyzeteket, fantáziája határtalan, szolgálatkész.
5. Szórakoztató. Humor, szellemesség nélkül nincs kapcsolat, se tartós, se egyéjszakás.
6. Elegáns. Akinek melle, feneke, hasa kilátszik, azt szívesen levadásszák, de a letisztult, visszafogottan rafinált öltözék nyűgözi le igazán őket.
7. Szexis. Óvatosan! Az erotikust a közönségestől egy hajszál választja el. Egyébként a kapcsolatot kiteljesítő „jó szex” alapja az első hat pont…

Részletek a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!