Sztárvilág

2009.08.09. 07:00

Összeomlik Bajor szíve csücske?

Nyár végéig eldől, mi lesz a sorsa Bajor Imre szíve csücskének. Lehet, hogy a Kicsihuszár is áldozatul esik a gazdasági válságnak?

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nagy csalódás lenne a népszerű Iminek, ha nem folytathatná vendéglős karrierjét.
[/caption]Úgy fest, a gazdasági válság utolérte Bajor Imrét, illetve az éttermét is. A színész már hónapok óta attól tart, végleg be kell zárnia a boltot. A néhány éve nyitott Kicsihuszár étterem Bajor szíve csücske volt, ám igazából soha nem indult be, pedig milliós hitelt is felvett a siker érdekében. Augusztus 15-ig biztosan nem fogad vendégeket az étterem.



„Egy ideje sajnos nem úgy fut az étterem szekere, mint korábban. Nem lehetett előre tudni, hogy a gazdasági válság hogyan hat majd az emberek pénztárcájára. Mára sajnos kevesebbet költenek az emberek szórakozásra, vendéglőre– nyilatkozott a közkedvelt művész a Napi Ásznak. „Százszázalékosan csak a nyár végére dől el, hogy mi lesz a Kicsihuszár sorsa, egyvalamit azonban elmondhatok: szeretném tovább működtetni az éttermet" – tette hozzá.

Ajánljuk még:

- Milliókba kerül Bajor Imre bokatörése! >>>

- Nincs több műtét! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!