Sztárvilág

2009.08.11. 17:34

Mégis házasodik a Barátok közt Novák Csabája!

Emlékeznek még a magyar szappanopera rasztahajú sztárjára? Kőváry Tamás, a Novák Csabát alakító jóképű színész nemcsak apuka, de hamarosan férj is lesz.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Színészként és műsorvezetőként is megállta a helyét, most a férj szerepe következik.
[/caption]A 30 éves Kőváry Tamás és kedvese több mint fél éve boldog szülei a kis Jázminnak. Bár a picit házasság nélkül vállalták, és korábban nem is gondoltak az esküvőre, most mégis úgy tűnik: papíron is összekötik az életüket – írja az RTL Bulvár.

130 vendéget várnak

A két fiatal nagyszabású lakodalmat csap majd: a jeles eseményen nem csak népes családjuk, de közös baráti körük is ott lesz, így a meghívottak száma meghaladja majd a százat.

A nagy napon biztosan ott lesz Tamás néhány színész kollegája is – Novák Csabaként évekig a Barátok közt oszlopos tagja volt, majd 4 éve távozott a sorozatból. „Beugró” szereplőként azonban néha továbbra is felbukkan, legutóbb például januárban láthatták a nézők.

Ajánljuk még:

- Nincs több Barátok közt >>>

- A Barátok közt sztárja Jean Reno-val forgat! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!