Sztárvilág

2009.08.07. 11:39

Ketten hármasban! VV Anett az áldozat?

VV Anett kitálalt Kammerer Zoltánról. A lány tudtán és akaratán kívül lett részese a kajakozó szerelmi háromszögének. Elmondása szerint ő is, és Zoltán másik barátnője is úgy tudta, egyedüli tulajdonosa Kammerer szívének.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Anett szerint a sportoló megérdemli a botrányt...
[/caption]Hónapok óta sejthető már, hogy a kajakos és az ex villa- lakos egy párt alkotnak. Anett azonban – egészen idáig – nem nyilatkozott a magánéletükről, mert szerelme (?) ezt kérte tőle. Most azonban úgy gondolja, Zoli megérdemli a botrányt. A szőke szépségnek ugyanis – állítása szerint – fogalma sem volt, hogy Zoltán azért kéri őt a titkolózásra, mert egy másik lány is jelen van az életében: „Fél évig randevúzgattunk Zolival, aki úriemberként viselkedett. Kedves volt velem, segítőkész. Nehezen adtam be a derekamat, mert hallottam, hogy nagy nőcsábász” – mondta el VV Anett a Borsnak. Mivel a sportoló sok időt tölt a kisfiával, ezért a lánynak fel sem tűnt, hogy a hétvégéket rendszeresen külön töltik, Kammerernek pedig távoli tervei között sem szerepelt, hogy beavassa kedvesét: ideje fennmaradó részét egy tiszaújvárosi 19 éves lánnyal tölti.



„Csúnyán átvert”

Anett a lapokból értesült a kajakos másik életéről: „Néhány napja megláttam a Bors cikkét, amelyben Zoli azt nyilatkozta, két éve boldog párkapcsolatban el. Akkor minden tiszta lett! Azonnal küldtem neki egy üzenetet, és lezártam a kapcsolatunkat. Nagyon bánt a dolog, csúnyán átvert! Kammerer mindössze annyit mondott az üggyel kapcsolatban a Napi Ásznak: „Nem akarok médiabotrányt, van egy normális kapcsolatom és egy kisfiam, holnap pedig elutazom a kajak-kenu világbajnokságra.”

alex

Ajánljuk még:

- Szakítást jósolnak Molnár Anikónak >>>

- Miért nem bírjuk az ex-barátnőt? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!