Sztárvilág

2009.06.02. 14:31

Stohl András hűtlenkedne?

Másfélmilliót ígért a TV2 Stohl Andrásnak! A műsorvezető 10 éve hű arca az RTL Klubnak, ám pletykák szerint hírneve leáldozóban van eddigi kenyéradójánál. Sőt, a rivális csatorna még pénzben is többet kínálna a színész/műsorvezetőnek.

Kiskegyed Online

Egyelőre csak találgatások folynak arról, hogy Stohl András szeptembertől vállalna-e munkát a konkurens csatornánál. Egyesek azonban tudni vélik, hogy Stohl foglalkoztatottsága eddigi munkáltatójánál leáldozóban van és ebből - részéről - értelemszerűen következne a váltás.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Stohl András hűtlenkedne?
[/caption]Balázs ütötte ki a nyeregből!

A műsorvezető leszerződtetése eddig azért sem kerülhetett szóba, mivel András biztonságban érezte magát az RTL Klubnál. (Közel 10 éves munkássága alatt számos nagysikerű produkció műsorvezetője volt!) Az elmúlt időszakban azonban jogosan érezhette, hogy már nem ő ül munkahelye képzeletbeli trónján – adta hírül a Blikk - hanem a nála fiatalabb Sebestyén Balázs. A rivális műsorvezető saját beszélgetős show-jával pillanatok alatt befutott, de jelenlegi műsoraira is milliók kíváncsiak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!