Sztárvilág

2009.06.05. 15:03

Mel Gibsont támadás érte!

Alig, hogy elhagyta feleségét a sármos színész, máris azt pletykálják, hogy hamarosan gyereke születik. Legalábbis erre lehet következtetni Oksanan Grigorieva diszkréten gömbölyödő pocakjáról.

Kiskegyed Online

Mel Gibson és 39 éves barátnője először április végén jelent meg a nyilvánosság előtt. Ekkor pedig már jól látható jelei voltak Oksanan állapotának.

Felháborító és képmutató

Emiatt pedig sokan támadják Mel Gibsont: felháborító és képmutató dolognak tartják ugyanis, hogy hithű katolikus létére - ráadásul még házasemberként – gyermeket vár egy „idegen” nőtől. Egy vérmes újságíró a minap meg is kérdezte Gibsont, hogy mit gondol az őt ért támadásokról, aki erre szűkszavúan annyit mondott: „Gyakorlatilag már három éve külön élünk a feleségemmel és semmi érzelmi kapcsolat nincsen közöttünk…”

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mel Gibsont támadás érte!
[/caption]Oksanan fogságában

A fiatal orosz szépséggel azonban nagyon egymásba habarodtak. De ki is az a nő, annyi év után sikerült elcsábítania a sármos színészt? A barna hölgy Oksana Chernuha néven látta meg a napvilágot az oroszországi Sarnsk Mordoviában, majd, miután 1991-ben Angliába költözött, változtatta meg a nevét! Tolmácsként dolgozott a szigetországban, amikor találkozott Timothy Daltonnal, a James Bond-filmek egykori sztárjával, akitől egy 12 éves fia is van. A pár már két éve különvált egymástól.



Robyn Gibson kiborult

Gibson felesége eközben – érthető módon - tajtékzik a dühtől. - Robyn próbált emberi maradni, de amikor megtudta, hogy Mel beköltözött a szeretőjéhez, aki lépten-nyomon hangoztatja, hogy terhes a sztártól, akkor elborult az agya, és tovább gazdagította a válási papírok sorát. Most már Mel egész vagyonát akarja. Nagyon mérges és sértett – osztotta meg a feleség panaszait a Sun magazinnal Robyn egyik közeli barátja.

További cikkek, pletykák és érdekességek Mel Gibsonról:

- Mel Gibson újra bajban >>>

- A Bond-cicák legendái >>>

- A verekedős sztár >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!