Sztárvilág

2009.06.06. 07:00

Medveczky Ilona megint botrányosan viselkedett

Medveczky Ilona visszavágott! A táncművész ezúttal Hajdú Péter műsorában osztotta az észt, és a pénzt: 20 ezer forintot vágott legújabb barátjához Kölcsey-Gyurkó Leventéhez, hogy legyen miből illemórákat vennie.

Kiskegyed Online

Medveczky Ilona és Kölcsey-Gyurkó Levente vitájától volt hangos Hajdú Péter műsora. A revükirálynő és az Áll az alku játékosa csúnyán összekapott a fiatal férfi beszólása miatt. Levente ugyanis azt üzente a művésznőnek: hatvanezer forintért sztriptízelhet neki.

Húszezer csípőből

Ennek kapcsán hívta meg Hajdú Péter műsorába a pimasz játékost, akit igencsak váratlanul ért a művésznő berohanása és az azt követő pénzdobálása. Ilona azért vágott húszezer forintot Leventéhez, hogy legyen miből illemtan órákat vennie. Lehet, hogy igaza volt a revükirálynőnek?

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Medveczky Ilona megint botrányosan viselkedett
[/caption]Senkit sem kímélt

Ám a fiatal férfi nemcsak a művésznővel kekeckedett. Osztotta az észt Hajdú Péternek, de Sarka Katát sem kímélte. A legjobban azért Ilonát támadta:

– Csak a testével keresi a pénzt, a férfi hormontúltengését szolgálja, ahogy az apró ruhákban a Moulin Rouge-ban tekereg a színpadon – csattant fel Kölcsey- Gyurkó. Ekkor rohant be Medveczky a színpadra, és elkezdte szórni a pénzét:
– Jó estét kívánok, Medveczky Ilona vagyok. Úgy látom, a több mint kétmillió forintos nyereményéből nem tellett illemórákra, hiszen nem nagyon töri magát, hogy bocsánatot kérjen! Mindenesetre az apró nyugdíjamból felajánlok magának az első négy illemórájára húszezer forintot. Talán maga ennek nagyobb hasznát veszi, mint én! – csúfolódott a művésznő.

További cikkek Medveczky Ilona botrányairól:

- Medveczky durván megbántotta Mónikát >>>

- Medveczky hadat üzent >>>

- Medveczky és a legforróbb szexjelenetek >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!