Sztárvilág

2009.06.25. 12:45

Már itthon! Életveszélyes agyvérzésen van túl Frabato!

Rémálommá változott a mágus és családja görögországi nyaralása, Frabato agytörzsi infarktust kapott. A boszorkány nagymestert hosszú hercehurca után szállították haza, jelenleg súlyos ugyan, de stabil az állapota.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Már Magyarországon ápolják az életveszélyes agyvérzésen átesett mágust.
[/caption]Frabato és családja egy héte hétfőn nyaralni indult Kos szigetére. A táltos nyaralásuk másnapján vízilabdázás közben lett rosszul. Fejfájás gyötörte és zsibbadt az arca. A közkórházban nem tudták elvégezni rajta a speciális CT-vizsgálatot (komputertomográfia), ezért átvitték egy magánkórházba, ahol megállapították, hogy agytörzsi infarktust kapott.



– Hiába rendelkezett Frabato érvényes, a legmagasabb fokozatú biztosítással, a biztosítójára nem számíthatott. Végül magánúton, egy alapítvány segítségével, speciális fekvő hordágyon sikerült hazaszállíttatni. A táltos jelenleg már itthon van, nincs lebénulva, de folyamatosan szédül, infúziót kap. Egy hónapig még élet és halál között lesz, ugyanis bármikor újból szétpattanhatnak az erei – tájékoztatta a Blikket Frabato sajtósa.

Ajánljuk még:

- Rosszat jelent, ha éjszakánkét csak forgolódsz… >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!