Sztárvilág

2009.06.16. 09:34

Két pelenkázás között Szilárd már az esküvőt tervezgeti

Március 25-én született meg Kasuba L. Szilárd kislánya, Virág Napsugár. A műsorvezető, bár jelenleg nincs képernyőn, cseppet sem szomorkodik, hiszen így teljes erőbedobással az apaságra koncentrálhat.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A műsorvezető a föld fölött 10 centivel lebeg, amióta megszületett kislánya, Virág Napsugár.
[/caption]A kispapa profin cseréli a pelust, öltözteti a babát, és ha kell, az éjszakai műszakot is bevállalja párja helyett! Amikor pedig kislányáról beszél, látszik rajta, hogy egyszerűen szerelmes az apróságba! Mi is csak pár percre tudtuk elkapni egy rendezvényen, de máris sietett vissza Debrecenbe, haza a családjához.

- Folyosói kispapa voltál, vagy inkább a párod mellett vártad, hogy felsírjon a kicsi?
- Végig bent voltam a kislányom születésénél. Encivel ugyan természetes szülést terveztünk, de mivel farfekvéses lett a baba, császármetszést kellett végezni. Először nem akartak beengedni a műtőbe, de nőgyógyászunk, Dr. Hercegh Szabolcs felelősségére engedélyezték, hogy a párom mellett legyek egész idő alatt. Sok ismerősömtől hallottam, hogy nem bírt ott lenni a szülésen, mert félt, hogy megundorodik a feleségétől. Ezt nem tudom megérteni! Nagy butaságnak tartom, ha valaki kihagyja ezt az élményt, hiszen egyrészt láthatja a gyermeke első pillanatait, hallhatja az első lélegzetvételét, másrészt ott lehet a párja mellett, amikor ez a csoda történik!

Én a szülés óta – ha lehet ezt mondani –, még jobban felnézek Encire, hiszen hatalmas dolgot vitt véghez. Férfiasan bevallom, sírtam, amikor Virág a világra jött.

- Azt csiripelik a verebek, hogy vérbeli profiként bánsz a popsikrémmel és a pelenkával!
- Igyekszem... A császármetszés miatt félő volt, hogy Enci naponta csak néhány órán át lehet a kicsivel, hiszen az első napokban nem nagyon mozoghatott. Ezért fogtam magam, hazaugrottam pár váltás ruháért, és négy napra beköltöztem a kórházba a családom mellé! Ennek meg is lett az eredménye, hiszen az ötödik napon úgy mentünk haza, hogy semmiről sem maradtam le. És én is tudtam pelenkázni, stabilan tartani a gyereket, tudtam, mi az a popsikrém, hogy miből mennyi kell. Az a pár nap sokkal közelebb hozott a lányomhoz, hiszen nem csak napi két órát láthattam, hanem én gondoskodhattam róla! Szerencsére Enci sportolt, jó kondiban volt a szülésnél, így gyorsan gyógyult a műtét után.

- Az első baba érkezése után szinte kötelező a kérdés: tervezitek már a következőt?
- Legfeljebb másfél évet szeretnénk várni, nem többet. Évek óta szerettem volna apa lenni, de míg Enci nem lépett az életembe, nem találtam a megfelelő társat. Szerencsére azonban ráleltem a páromra, akivel átélhetem ezt a csodát. Enci nagyon jó anyuka, remekül gondoskodik a lányunkról, bár néha egy picit átmegy “paramami”-ba. Folyton azt lesi, hogy minden rendben van-e, szinte számolja Virág légzését.

- Másodiknak fiút vagy lányt szeretnél?
- Jó lenne egy fiú, aztán egy újabb kislánynak is nagyon örülnék. Állítólag a fiúbabák nyűgösebbek, de azt már most tudom, hogy a lányom az ujja köré fog tekerni. Előre félek attól, hogy elkényeztetem, és az udvarlóktól, akik majd nagyobb korában megkörnyékezik. Valószínű, hogy én fogom hazafuvarozni a jövőbeni bulik után, de ez még messze van!

- Más szerelmespárok először az esküvőt tervezik, és csak utána gondolkodnak a babavállaláson. Nálatok máshogy alakult. Mikor pótolod a lánykérést és a lagzit?
- Legkorábban szeptemberben tarthatunk esküvőt, hiszen Virág még pici egy ilyen nagy szervezést igénylő dologhoz. Persze nagyon szeretném már a feleségemnek tudni Encit! A párom nagy lagzira vágyik, így fel kell kötnöm a nadrágomat, hogy az álmát valóra válthassam!

Részletek a Kiskegyedben!

Ajánljuk még:

- Apa, ne csak lélekben legyél velünk! >>>

- Munka nélkül marad a műsorvezető, miközben lassan megszületik kisbabája?! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!