Sztárvilág

2009.06.09. 14:17

Karafiáth Orsolya őrült tette!

A fiatal írónő nem mindennapi tettre szánta el magát: megunta a konyhájában tornyosuló koszos edények hadát, és ahelyett, hogy elmosogatta volna, a kukába hajította őket.

Kiskegyed Online

Karafiáth Orsolya mindig is extrém dolgokat művelt. Ám a hajszínét állandóan változtató költőnő most egy másoknak egész hétköznapi dolgot tett: megvásárolta élete első mosogatógépét.
- Ezt tartom a legfantasztikusabbnak a technika vívmányai közül! Egész életemben utáltam mosogatni – mesélte a Kiskegyednek Orsi.

[caption id="" align="alignleft" width="320"] Karafiáth Orsolya őrült tette!
[/caption]

- Gyakran előfordult, hogy napokig, hetekig száradtak az edényeimben az ételmaradékok, és inkább kidobtam, mint hogy kikapartam, kisúroltam volna őket…Jó pár darab járt így!



A háziasszonyok álma

- Most azonban nagyon rendes háziasszony lettem. Vásároltam egy mosogatógépet, úgyhogy amint pár piszkos edény, pohár összegyűlik, azonnal belerakom őket a gépbe, ahol egy gombnyomással tiszták lesznek! Nagyon boldog vagyok ettől! – lelkendezett a fiatal művész.

További cikkek a témában >>>

- Ideges vagy? Takaríts! >>>

- Fiús dolgok, lányos dolgok! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!