Sztárvilág

2009.06.19. 07:00

Hihetetlen! Tallós Rita testében elhalt ikertestvérének haja növekedett

Nemrég megműtötték Tallós Ritát. A színésznő nem mindennapi beavatkozáson esett át: elhalt ikertestvérének haja kezdett növekedni testében, ezt a hajcsomót kellett eltávolítani.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A színésznő egy szűrővizsgálaton szembesült a ténnyel: elhalt ikertestvérének haja növekedik testében.
[/caption]Egészen hihetetlen dolog történt Tallós Ritával. A színésznő – aki négy éven átszerepelt a Jóban Rosszban sorozatban – teljesen tünetmentesen ment el egy nőgyógyászati szűrővizsgálatra. A sokkoló hír akkor érte a művésznőt, amikor leleteivel visszatért orvosához. „Hosszasan nézegette az ultrahangvizsgálat eredményét, azután kibökte, az elhalt ikertestvérem – aki még bennem van – haja kezdett növekedni bennem negyven év után!” – idézi a Hot! Magazin a színésznőt. Tallós Ritát azonnal megoperálták, két óra alatt távolították el testéből a tömör, sötétbarna hajkupacot.

Mivel időben észlelték az „elváltozást”, és mert nem érintett létfontosságú szerveket, a műtét után néhány nappal már a színpadon állhatott.

A családban volt már ilyen eset

A művésznő a lapnak elmondta, nem csak a filmekben hallott ilyen misztikus esetről, hiszen családjában számos ikerpár van, unokatestvérét pedig évekkel ezelőtt ugyanezen tünetekkel operálták. Tallós Rita megúszta a nagyobb bajt, éppen ezért szeretné minden nő figyelmét felhívni arra, hogy rendszeresen járjanak szűrővizsgálatokra!

Ajánljuk még:

- Szex, gyilkosság és halál a budapesti Gellért Fürdőben >>>

- Damu Roland tönkremegy, ha kirúgják a Jóban-Rosszbanból! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!