Sztárvilág

2009.06.11. 07:00

Dollármilliók szexért cserébe! Paris Hilton legújabb elfoglaltsága.

Pucéran táncol, szexel és vetkőzik Paris Hilton. Természetesen mindezt nem ingyen, pénzért teszi. Szolgáltatásainak minősége pedig nagyban függ a kapott milliók nagyságától.

Kiskegyed Online

Úgy látszik, beigazolódott azok véleménye, aki azt mondták Paris Hiltonról, hogy közönséges prostituált. Hírek szerint az örökösnő egyszerűen a pénz rabja: minél több van neki, annál többet akar belőle. És ezért bármire képes.

Szex, szex és szex

Az Amerikai Hollywood Interrupted nevű internetes portál szerint Hiltont ki lehet bérelni. Természetesen meg van az ára, és nem is akárkinek nyújt szexuális szolgáltatásokat a botrányhősnő.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Dollármilliók szexért cserébe! Paris Hilton legújabb elfoglaltsága.
[/caption]Állítólag kizárólag dúsgazdag üzletembereknek táncol, vetkőzik, és ha elegendő az összeg, akkor szexel is velük.



Paris mindent tagad!

– Megfelelő kapcsolatok és rengeteg pénz kell hozzá, és bárki megkaphatja Paris Hiltont – mondta el az egyik üzletember. Paris természetesen tagadja ezeket, de szavahihetőségén sokat ront, hogy 2004- ben már belekeveredett egy szexbotrányba – olvasható a Borsban.
Akkor egy videofilm került fel a világhálóra, amin egyértelműen be lehetett azonosítani Parist, amint más lányok társaságában férfiaknak vetkőzik.

További cikkek, érdekességek Parisról:

- A legkínosabb sztárbotrányok >>>

- Top 10: Leggazdagabb örökösnők >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!