Sztárvilág

2009.06.29. 07:00

Autó elé hajszolták megvadult rajongói a fiatal színészt!

Tinilány-had elől próbált elfutni a fiatal színész, amikor egy taxi elgázolta. Testőrei sem tudták megvédeni a hisztérikus tömegtől Robert Pattinsont.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Pattinson megúszta a kalandot, amely sokkal rosszabbul is végződhetett volna.
[/caption]Robert Pattison Manhattan-ben forgatta legújabb filmjét, a Remember Me-t. Egy lánycsapat kiszúrta a könyvesboltból kilépő szexi britet, és azonnal lecsaptak rá. Próbált volna menekülni, de teljesen körbevették a megvadult rajongók, ezért futásnak eredt és szinte azonnal elütötte egy autó. A jármű sofőrje szerencsére időben a fékre tudott taposni, így nagyobb tragédia nem történt, de a színészt így is erős ütés érte medencetájékon.

Robert saját lábán hagyta el a helyszínt és állítólag nem is haragszik rajongóira, akik kis híján a halálba kergették őt.

Az ifjú sármőrt követő öt biztonsági ember viszont annyira feldühödött az eset láttán, hogy egyikük ráordított az agresszív lánycsapatra: „Látjátok, majdnem megöltétek őt!”

Robert Pattinson két Harry Potter-filmmel került a köztudatba, az Alkonyat című romantikus vámpírfilm pedig meghozta neki az igazi áttörést is.

Ajánljuk még:

- Brad Pitt vetélytársa politikai pályára készül >>>

- Meg volt írva a Sors könyvében a balesetem? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!