Sztárvilág

2009.06.07. 07:00

Angelina Jolie és Brad Pitt háborúja

Hiába minden csillogás és ragyogás. Angelina Jolie és Brad Pitt között nem is olyan meseszerű minden, mint ahogy azt a külvilág felé mutatják. Hollywoodi berkekben azt rebesgetik: válófélben van az álompár.

Kiskegyed Online

Nem újkeletű a pletyka: Angelina és Brad között már nincs minden rendben. Elég sokat civakodnak, és ma már szinte alig értenek egyet dolgokban. Egyelőre azonban csak találgatások folynak arról, hogy valóban beadta-e a válókeresetet az álompár.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Angelina Jolie és Brad Pitt háborúja
[/caption]Aniston a telefonban

Egy amerikai magazin hírei szerint Angelina egyik nap későn érkezett haza. Férje éppen volt feleségével, Jennifer Anistonnal beszélt, amit természetesen az örökbefogadás atlétanője is kiszagolt: iszonyú nagy patáliát csapott – állítólag még a gyerekek is felébredtek a vitára. A férj pedig hiába próbálta meg elmagyarázni, hogy mi is történt pontosan, miért kellett volt feleségével beszélnie, Angi elviharozott a házból.



Nyeregben az ex

Vajon meddig mehet ez így? Meddig bírják idegekkel? Talán addig, amíg végérvényesen meg nem gyűlölik egymást? Ki tudja. Egy dolog azonban bombabiztos: ha a hír igaz, Aniston már nyeregben van…

Még több cikk a sztárpárról:

- Angelina Jolie bedurvult! >>>

- Brad Pitt nem bírja tovább Jennifer Aniston nélkül >>>

- Angelina Jolie megdöbbentő változása >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!