Sztárvilág

2009.06.26. 12:22

A rák végül győzött: Farrah Fawcett feladta a küzdelmet

Elhunyt Farrah Fawcett! A gyönyörű színésznő hosszú ideje küzdött már utolsó stádiumú rákbetegségével. Az egykor ünnepelt filmsztár már nem érhette meg, hogy hozzámenjen kedveséhez, Ryan O'Neal-hez.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Két és fél évig kitartóan küzdött a gyilkos kórral.
[/caption]„Tudom, hogy egyszer mindenki meghal, de én nem ebben a betegségben akarok. Életben akarok maradni” – nyilatkozta nemrégiben Farrah Fawcett. A rák azonban erősebbnek bizonyult, és elragadta a színésznőt. A halálos kórt 2006-ban diagnosztizálták az elsősorban a Charlie angyalai című tévésorozat által híressé vált Fawcett-nél. Azonnal megműtötték, és megkezdték az embert próbáló kemoterápiát is. A 70-es évek szexszimbóluma két évvel ezelőtt, 60. születésnapján már boldogan jelentette be, hogy legyőzte a rákot.

Nézők millióival osztotta meg szenvedéseit

Az öröm azonban korainak bizonyult, 2007 májusában kiderült, hogy a kór kiújult és megtámadta Fawcett emésztőrendszerét. Mivel az Egyesült Államokban egyelőre tiltott az őssejt-kezelés, a sorozatsztár Németországba utazott gyógykezelésre.

Szenvedését, emberfeletti küzdelmét rajongói ekkoriban élőben is követhették egy valóságshow kameráin keresztül. Sőt, a rákkal folytatott két és fél éves küzdelméről a közelmúltban dokumentumfilm készült Farrah története címmel.

Elmaradt a kései házasság

Farrah Fawcett élettársa, Ryan O''Neal színész néhány napja – amikor a rákbetegség a végső stádiumba jutott – bejelentette, hogy feleségül veszi szerelmét. Mint mondta, nem tudja elképzelni nélküle az életet. O''Neal korábban már többször megkérte a kezét, de Fawcett elutasította. Ezúttal azonban beleegyezett, az esküvőre azonban már nem kerülhetett sor. Ryan O’Neal végig ott volt élettársa halálos ágyánál, csakúgy, mint barátnője, Alana Stewart színésznő. A drogokkal küzdő fia, Redmond azonban nem lehetett jelen, mivel jelenleg is börtönben van kényszer-elvonókúrán.

Ajánljuk még:

- Börtönből ment látogatóba rákbeteg anyjához a tékozló fiú! >>>

- A kamerák előtt akar meghalni >>>

- Szenved, de bátran küzd a halál ellen Patrick Swayze >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!