Sztárvilág

2009.03.12. 17:07

Mi a manó?! Britney teljesen jól néz ki!

Eddig lehetett legyintgetni, amikor klassz képek meg videók jelentek meg Britneyről: á, ez csak filmtrükk, meg Photoshop is van a világon. Hát, kedves barátaink, be kell ismernünk, hogy a csaj nagyjából tényleg összekapta magát.

Kiskegyed

A teljesen friss lesifotókon az énekesnő bikiniben tartózkodik Miami egyik strandján barátai és tisztelői társaságában. Se nem sovány, se nem kövér, pont úgy jó, ahogy van. Ez azt jelenti, hogy jó ideje nem zabál hamburgert és nem is iszik, mert ez a két tevékenység azonnal ronda hurkákat eredményez.

Szexi dolgok szex után

Amíg a bébisintér Britney két kisfia, Sean Preston és Jayden James pancsolását felügyelte, Britney kényelmesen elnyúlt a nyugágyban, és olvasgatott. A leleményes fotósok azt is lencsevégre tudták kapni a szálloda emeletéről, hogy mi érdekli a hamvaiból visszatért pophercegnőt. Természetesen női magazint bújt, abban pedig a Szexi dolgok szex után című eszmefuttatást olvasta. Úgy látszik, Britney még fejlődni akar ezen a téren, pedig amikor még harcban állt gyermekei apjával, Kevin Federline-nal, a táncos odanyilatkozott, hogy az ágyban sokkal jobban vonaglik, mint a színpadon. Igaz, a cikk a szex utáni dolgokról értekezik, amikor Kevin már feltehetően aludt, így pedig már érthető Brit érdeklődése.

A hugi színre lép

Közben aggasztó hírek érkeznek Spearsék háza tájáról. Brit húga, Jamie Lynn szintén énekesnői babérokra tör. Ám attól nem kell tartani, hogy kánonban éneklik majd a Baby One More Time-ot, mert a hugi a countryzenébe szerelmes. A hivatalos PR-duma szerint a 17 éves kismama a család déli gyökerei előtt szeretne tisztelegni, ezért már fel is énekelt néhány számot a country Mekkájában, Nashville-ben. Meglátjuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!