Sztárvilág

2009.03.18. 19:25

Kegyetlenül bántalmazták és meg is erőszakolták az állapotos Fridel Fruzsinát?!

Minden kismama arról álmodik, hogy boldogan készülődhet gyermeke születésére. A Jóban-Rosszban színésznőjének terhessége azonban az elején máshogy alakult. Fruzsinát ugyanis a sorozatban megerőszakolták! Sok lehetett ez neki, hiszen nem sokkal a felvételek után babaváró szabadságra ment.

Kiskegyed

Az ifjú színésznő egy igazi rémálmot élt át a forgatókönyvírók jóvoltából. A Jóban-Rosszban története szerint ugyanis a Csillagvirág Klinikát megtámadó martalócok egyike szemet vet az általa megformált Nemes Violára és brutálisan megerőszakolja a lányt.

Állapotosan élte át

Egy jó színésznő szinte belebújik a karakterének bőrébe, ha félnie kell, valóban retteg, ha bánata van, valóban szomorú. Fruzsina is minden pillanatot valóságosan élt át, amit a Jóban-Rosszban kulisszái között töltött. Éppen ezért volt minden szereplő, köztük az ő számára is kegyetlenül nehéz végigjátszani a sorozat történetében megírt brutális terroristatámadást. A színésznő számára ráadásul válogatott rémségeket találtak ki a forgatókönyvírók. Karakterét, a szelíd Nemes Violát ugyanis az egyik álarcos támadó elhurcolja a többiektől és kegyetlenül bántalmazza, majd megerőszakolja. Az akkor már állapotos színésznő nagy veszélynek tette ki magát, amikor végigcsinálta a forgatást, hiszen hiába fikció a történet, a cselekmény minden pillanatát átélte. Egy ilyen élmény egy nem terhes nő lelkében is mély nyomot hagyna, de egy várandós kismamának ez még veszélyesebb lehetett volna. Szerencsére sem Fruzsinának, sem pedig kisbabájának nem lett baja a történtek után.

Nem szólt időben

A Bors megkérdezte a csatorna szóvivőjét arról, hogy miért tették ki ilyen veszélyes jelenetnek a várandós színésznőt. „A felvételt akkor rögzítették, amikor Fruzsina még hivatalosan nem jelentette be, hogy babát vár. Ha tudtunk volna erről, akkor jobban vigyáztunk volna a testi épségére!" – mondta Magyar Rita a lapnak.

Szabira ment, de visszavárják

Fruzsina július 20-ára várja kisbabája érkezését, addig viszont nem szeretne már dolgozni, hiszen már az ötödik hónapban jár. Miután leforgatták az utolsó jelenetet is, a színésznő babaváró szabadságra ment, de a csatorna vezetősége visszavárja a képernyőre. Remélhetőleg, utolsó forgatási élményei álmában sem jönnek elő!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!