Sztárvilág

2009.03.12. 16:39

Ez már Mónikának is sok volt egy picit!

A műsorvezető egy házaspárnak próbált segíteni, hogy hosszú házasságuk ne végződjön válással. De amikor meghallotta a férj feltételét az együtt maradásért, kiakadt egy cseppet!

Kiskegyed

István és Csilla 29 éve élnek együtt, bár a férfi egyszer már kitáncolt a kapcsolatukból egy másik hölgy miatt. Felesége azonban – igazi szerelmes nőként – visszafogadta párját és próbálta elfelejteni a történteket. Most ismét a válás határán állnak, és István a kamerák előtt közölte nejével, vagy megteszi neki, amit kér, vagy megint becsajozik!

Durva vallomás

A férfi nem kérette magát és kendőzetlenül beszélt vágyairól az RTL Klub stúdiójában. Elmondta, hogy számára sajnálatos módon nem tudta még rávenni feleségét az anális szexre, ezért ő, a „szegény szerencsétlen férfiember” sajnos kénytelen volt fizetős kéjhölgyek szolgáltatásait igénybe venni, hogy átélje eme élményt. Nem csoda, hogy Csilla, ezt hallva levegőt nem kapott, hiszen az igaz, hogy párja már többször próbálta elérni nála célját, de a kicsapongásait elfelejtette vele közölni! Ráadásként elmondta, hogy már hallotta párszor otthon is az „igénylistát”, de személy szerint ő nem szeretne partner lenni ebben!

Mónika is meglepődött

A műsorvezető ennél a résznél még nem sejtette, hogy olyan dolog következik, ami még az ő tűréshatárát is túllépi. A férfi ugyanis kegyetlen választás elég állította feleségét! Ha az asszony nem teljesíti kívánságait, akkor részéről nyitottá teszi a házasságukat! Vajon milyen tanácsot tud adni Mónika a feleségnek? Hátráljon meg, vagy álljon a sarkára? Váljon vagy ne váljon? Minden kiderül a Mónika-show mai adásából!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!