Szépség és divat

2010.05.05. 18:00

Magyar lányok paradicsoma!

Igazán kivételes dolog, hogy két magyar lány is szerepel egy divatanyagban külföldi divatmagazinban.

BAMA

A divatanyag nem friss, sőt már a Nylon magazin 2010-es januári számában megjelent, aktualitásából azonban semmit sem veszített, sőt!

A Megtalált Paradicsom névre keresztelt divatanyag ugyanis igazi nyárias hangulatot áraszt, hiába januárban a világ szerencsésebbik felén ugyanúgy nyár van, mint júniusban... Az anyag persze nem a vidám és színes nyári ruhák, vagy az ötletes körítés miatt kedves számunkra, hanem sokkal inkább azért, mert két magyar lány pózol az anyagban. Bizony, bizony Srej Zsófi és a Fórizs Adina együtt szerepelnek és ez mindenképpen unikális dolog!

Elvégre mégiscsak egy amerikai magazinról van szó és választási lehetőségük bőven akadt volna modelleket illetően. Mi imádjuk a bohókásan vidám összeállításokat és mindenképpen jó látni a két magyar lányt és íme:Adina valóban nem csak komor hangulatú anyagokban szerepel! Engedj a magazin felhívásának tégy egy permanens vakációt La-la-landbe a magyar topmodellekkel!

A teljes divatanyag a GLAMOUR ONLINE oldalán>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!