Szépség és divat

2010.05.03. 17:29

Fitneszújdonság és vetkőzés

Helena Christensen, a 90-es évek modell sztárja még mindig a divatvilág egyik kedvence.

BAMA

Helena Christensen és a Reebok most különösen szorosra fűzte a szálakat, hiszen a dán szupermodell lett a Jukari Fit to Fly programjának arca. Hogy mi is a Fit to Fly?

Nos, ez egy különleges edzésprogram, amelyet a Reebok és a Cirque du Soleil közösen dolgozott ki, lényege, hogy egy olyan alakformáló és kondícionáló edzést nyújtsanak, amely egyszerre vidám, élvezetes és természetesen hasznos is. Végre megtapasztalhatjuk, hogy milyen lehet, amikor a világhírű cirkusz tagjai a úsznak a levegőben.

A Reebok tökéletesen érzett rá, hogy Helena Christensennél tökéletesebb alanyt egy ilyen programhoz nem nagyon lehet találni. És ha már megnyerték maguknak a szupermodellt, nosza gyorsan legújabb kampányukhoz is szerződtették, hogy még látványosabb legyen a dolog, a modell természetesen meztelenül pózol a reklámképeken. Helena mindössze egy Reebok edzőcipőt visel a képeken, persze kérdés, hogy egy ilyen kép láttán ki tud arra koncentrálni, hogy mi van a modellen, hiszen első sorban mindenki tökéletes és irigylésre méltó alakját csodálja meg!

Kép Helena Christensen Reebok kampányáról>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!