Szépség és divat

2010.05.20. 13:13

Barbara a legjobb 50-ben!

Mihalik Enikő mellett Palvin Barbara is szerepel a rangos internetes magazin listájá.

BAMA

Palvin Barbara idén tavasszal robbant be a divatvilágba és hihetetlen tempóban emelkedik a modell csillaga, a legújabb összesítések szerint a fiatal lány már 48. a legkeresettebb modellek listáján.

Mihalik Enikő továbbra is az előkelő 9. helyen áll a models.com összesítése szerint, viszont a mostanában tanulmányaira koncentráló szlovákiai magyar Rajzák Kinga kikerült a listáról, amelyen korábban még egy magyar lány, Fórizs Adina is szerepelt, aki viszont szintén az iskolában jeleskedett az utóbbi időben.

Palvin Barbara szinte a semmiből lépett hirtelen a legkeresettebbek közé. Ugyan már 13 éves kora óta foglalkozott modellkedéssel, egyértelműen idén tavasszal jött el számára a nagy pillanat, hiszen olyan divatbemutatókon bizonyíthatott, mint a Louis Vuitton és a Prada. A 17 éves magyar lány a tervezők kedvence lett, azóta már egy Pull and Bear kampányra is leszerződtették a nemzetközi divatmagazinok pedig kézről-kézre adják. Szerepelt már a Harper''s Bazaarban, az angol Vogue magazinban, legújabb divatanyaga hamarosan a világ egyik legjelentősebb magazinjában a Vogue Paris-ban jelenik meg. Szenzációsan indul a karrierje és, ha így halad tovább, még nagyon sokra viheti!

Palvin Barbara a Harper''s Bazaarban >>>

Palvin Barbara a Pull and Bear kampányban >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!