Szépség és divat

2010.03.23. 17:54

Színkavalkád idén nyáron!

Nyáron főleg az élénkebb vidámabb színek szerelmesei örülhetnek, de szinte nincs olyan kombináció, ami valamilyen formában ne lenne divatos! A cukros pasztelltől a terepszínekig minden lehet sikkes, ha megfelelően kombináljuk!

NANA.HU

Minél merészebb vagy, annál több élénk, feltűnő színt viselhetsz magadon idén nyáron, sőt sportot űzhetsz a meghökkentő kombinációkkal, lilához bátran viselhetsz narancsot, neonos zöldet, rikító vöröset. Melléfogni szinte lehetetlen, a variációknak csak a képzeleted szabhat határt! A színek szerelmesei most valóban kiélhetik magukat!



Angyalbőrben!

A mélyebb tónusok és határozottabb szabásvonalak kedvelői most biztosan a katonai jellegű trendnek hódolnak majd! Ehhez elengedhetetlenek a sötétebb terepszínek, a barna minden árnyalata, a zöld, a fekete, az okker mind jól passzol ehhez a stílushoz. A komorabb hangulatú szettek persze nem eredményeznek komor hangulatot. Arra érdemes figyelnünk, hogy a katonai jellegű összeállításokhoz csak a terepszínek passzolnak, minden más csak ront az összhatáson.

A hófehértől a pasztellig

Nyáron mindig divatosak a kellemesen halvány, fáradt, pasztellesebb színek.
A hófehér minden szezonban sikkesnek számít, idén a Chanel és a Gucci kifutóján is bebizonyosodott, hogy az egyszerű hófehér önmagában is életképes és kimeríthetetlen választás! Nagy kedvenc lehet a pasztell! A cukorkák, vagy ebben a szezonban különösen a fagylaltok változatos, halvány színeit megidéző paletta a ruhákon is hódít. A Valentino és a Fendi kollekciójának is alapdarabjai a lenge pasztelles ruhák.



Vadnyugati színek

A cowboy és cowgirlök a D&G és a Ralph Lauren kifutóján tértek vissza, no és persze vadnyugati hangulatot idéz a Chanel tavasz-nyári kollekciója is. Míg Lagerfeld pasztellben idézte fel ezt a korszakot, a többség az örök farmerhez nyúlt! Az indigókék soha nem megy ki a divatból, sőt idén ha lehet még népszerűbb, mint az utóbbi időkben bármikor. Ennek a trendnek a jelszava: kéket kékkel! Persze azért egy jó lovászhoz illően kiegészítőnek bátran választhatunk hozzá barnát!

Nézze meg színpompás galériánkat! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!