Sport

2017.06.08. 08:03

Döntse el, kik voltak a megyei foci legjobbjai!

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága a 24 Órával és a kemma.hu-val választja ki az idei bajnoki év legjobb játékosait, szakembereit. A döntés olvasóink kezében van: szavazataikkal döntsenek, ki nyerje a különböző kategóriát!

kemma.hu

Minden meccsen ott volt? Élete a foci? Akkor vérbeli drukkerként itt a kihagyhatatlan ziccer, hogy megmondja, kinek a teljesítményével volt a legelégedettebb az idei bajnoki szezonban!

A szavazás június 8-én reggel 8 órakor indul, és június 15-én, 20 órakor ér véget. A voksok számát, hogy a KEMLSZ június 22-i évzáró gáláján meglepetés legyen a végeredmény, elrejtjük, de a játék alatt naponta közzétesszük az egyes kategóriák első helyezettjeinek neveit, hogy a drukkerek tudják, hogyan áll a szavazás.

Kategóriánként három-három jelöltre lehet szavazni, a különböző kategóriák a verseny felületén oldalanként követik egymást.

Szavazni naponta egyszer, facebook-azonosítóval lehet, a jelölt nevére, majd a vote gombra kattintva. Szavazásra buzdítani, a jelölt fotóját megosztani megengedett, ehhez kattintsanak a facebook-jelre kedvencük fotójánál!

A kategóriák:

Megye I.  Az év legjobb labdarúgója
Megye I. Az év legjobb edzője
Megye II. Az év legjobb labdarúgója
Megye II. Az év legjobb edzője
Megye III. Az év legjobb labdarúgója
Megye III. Az év legjobb edzője
Utánpótlás Az év legjobb labdarúgója
Utánpótlás Az év legjobb edzője
Öregfiúk: Az év legjobb játékosa
Női Az év legjobb labdarúgója
Női Az év legjobb edzője
Játékvezető Az év legjobb játékvezetője

var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];

if (d.getElementById(id)) return;

js = d.createElement(s); js.id = id;

js.src = "//woobox.com/js/plugins/woo.js";

fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);

}(document, "script", "woobox-sdk"));

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!