Sport

2017.05.07. 16:14

Sportágválasztó az edzőtáborban

Címkék#Tata

Május 12-én és 13-án ismét megrendezik a tatai olimpiai edzőtáborban a Nagy Sportágválasztót, ahol a kilátogatóknak lehetőségük lesz több mint harminc sportágat kipróbálni.

P. J.

A kétnapos programot a Nagy Sportágválasztó Szervezőiroda, a helyi önkormányzat, a Nemzeti Sportközpontok, a Tatai Olimpiai Központ és a Tatai AC szervezi.

A rangos eseményről csütörtökön tájékoztatót tartottak a városházán, amelyen részt vett a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás, Kiss Gergely is. A rendezvénynek sajátja, hogy gyakorlatban igyekszik kedvet csinálni a sportoláshoz.

A bemutatkozó sportágakat szakemberek, edzők ajánlják a fiataloknak. Az első nap ismét az oktatási intézményeké, május 13-án pedig az egyéni látogatókat és a családokat várják a rendezők.

A „klasszikus” sportágak mellett a nem mindennap kipróbálható golf, sportlövészet, kerékpárlabda, kötélugrás, thai-boksz, taktikai közelharc, hegy- és sportmászás, rádió távirányítású repülő modellek, valamint a sporthorgászat is megjelenik, hogy híveket toborozzon sportágának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!