Sport

2017.05.09. 12:32

Kézilabda: Igencsak mozgalmas hét elé néz a Grundfos KC

Címkék#Tatabánya

Nem unatkozhatnak a tatabányai kézilabdázók: Matics Vladan tanítványaira öt nap leforgása alatt három összecsapás is vár, az első mindjárt ma este, a váciak otthonában.

Petrik József

KÉZILABDA NB I., FÉRFI, 17. FORDULÓ

VÁCI KKSE – GRUNDFOS TATABÁNYA KC
Vác, kedd: 18 óra.

Egy a „távoli múltból” elhalasztott bajnoki mérkőzés vár Matics Vladan vezetőedző együttesére a Duna-parti városban. A kék-fehérek nem a legjobb előjelekkel készülhetnek a találkozóra. Az esélyek mellett a nehézségekről is kérdeztük Kontra Zsoltot, a tatabányaiak technikai vezetőjét.

– A zűrös felkészülés és egyéb nehézségek ellenére csapatunk biztosan becsülettel oldja meg a feladatát – emelte ki Zsolt. – Kemény, sűrű hét vár ránk. Ennek dacára Vácott is a győzelem reményében lépünk pályára.
A Tatabányára a Duna-parti kalandot követően egy Balaton-parti parti vár – csütörtökön –, a Füred otthonában. Majd egy rangadóval zárja a Grundfos KC az idei pontvadászatot, a Budakalász ellen – vasárnap – a Földi Imre Sportcsarnokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!