Sport

2017.05.30. 12:21

Hajszálon múlt a baji kerékpárosok bronzérme a prágai Eb-n

Címkék#Baj

A cseh főváros, Prága adott otthont a junior kerékpárosok kontinensviadalának. Az Európa-bajnokságon csaknem húsz nemzet legjobbjai álltak rajthoz. A magyar színeket a Baj KSE-ből két ifjú hölgy a művészi kerékpárversenyen és két fiú a kerékpárlabda sportágban képviselte.

P. J.

A legnagyobb izgalmakat a női párosok megmérettetése hozta. A tradicionálisan jó kerékpáros nemzetek, mint a németek, osztrákok és a svájciak a magyar csapat előtt álltak, ám a német egység a versenyprogram elején bukott. Egy óra várakozást követően a szervezők úgy döntöttek, hogy a németek újra „futhatják a kűrjüket”, és ezzel előzték meg a bajiakat, sőt, végül az élen végeztek...

Női párosunkat Nagy Györgyi edző két tanítványa, Balogh Boglárka és Becsák Alexandra alkotta, akik remek versenyzéssel, minden nehézséget legyőzve szerezték meg az előkelő negyedik helyet.

Keréklabdában a Toma Vilmos irányította Bognár Dávid-Réső Tamás duó lépett pályára, teljesítményükre a tisztes helytállás volt a jellemző.

További részletek a 24 Óra szerdai számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!