Sport

2016.04.16. 09:55

Ma itthon játszanak pólósaink

Vízilabda OB I., férfi, alsóházi középszakasz, 7. forduló EBP Tatabánya–Pécsi VSK Tatabánya, szombat, 16 óra.

P. J.

Az újonc házigazdának a sátorbontás jelentette a legnagyobb gondot. Zantleitner Tamás vezetőedző tanítványai így erre a fontos mérkőzésre Oroszlányban készültek. A kék-fehérekre még két fontos meccs vár, amelyből legalább az egyiket meg kell nyerniük, amennyiben a helyosztót kedvező pozícióból kívánják megvívni. Azaz a párharcot hazai medencében szeretnék kezdeni.

– Nyílván mindkét találkozón nyerni szeretnénk – latolgatta az esélyeket a tatabányaiak szakvezetője. – A pécsiek ellen fűti a társaságot a visszavágás vágya is. A Mecsekalján pocsékul kezdtünk, ennek lett következménye a vereség. Ezt most itthon nem engedhetjük meg, mert minden pontnak óriási a jelentősége. Mivel komplett kerettel vágunk a mérkőzésnek, úgy gondolom, háromesélyes ez az összecsapás. Mi viszont nagyon azon leszünk, hogy kicsikarjuk a győzelmet.

Az EBP Tatabánya feltett szándéka, hogy a középszakaszt követő és két győzelemig tartó helyosztót kedvező pozícióból kezdhesse. A meccsen a háromszoros olimpiai bajnok dr. Molnár Tamás, valamint Bene Péter fújják majd a sípot.

EBP Tatabánya–Pécsi VSK

Tatabánya, szombat, 16 óra. P. J. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!