Sport

2014.12.14. 07:03

Megmutatták, együtt mire képesek

z Ippon SE nÕi csapata második helyen végzett az országos junior csapatbajnokságon.

kemma.hu

Az Ippon Judo Tatabánya SE versenyzÕi a remek egyéni eredmények után most csapatban is megmutatták, mire képesek. A közelmúltban az UTE dozsója adott otthont a junior csapatbajnokság küzdelmeinek, ahol a nÕi kategória második helyét szerezték meg a tatabányaiak.

A verseny menete egyszerÛ: a csapatoknak a lehetÕ legtöbb súlycsoportban versenyzÕt kell indítaniuk, a mérkÕzéseken pedig az azonos súlycsoportok képviselÕi csapnak össze egymással. Az Ippon SE hét súlycsoportban tudott „jelöltet” állítani, ami – ahogy Csernoviczki Csaba, a lányok mestere kiemelte – szinte egyedülállónak számított a mezÕnyben, hiszen a legtöbb alakulat csak más klubokból igazolt versenyzÕkkel tudta kitölteni az üres helyeket.

– A csapatunk minden tagja saját nevelésÛ dzsúdós, szemben a többi indulóval, amelyek közül többen is három-négy alkalmilag igazolt versenyzÕvel álltak tatamira. Nagyon jól küzdöttek a lányok, de a döntÕben sajnos alulmaradtunk a KSI-vel szemben – mondta az Ippon SE vezetÕedzÕje.
A csapat tagjai: Ábrahám Titanilla, Kis Eszter, Tóth Patrícia, Szóda Paula, Fodor Csilla, Salánki Evelin, Varga Réka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!