Sport

2014.12.23. 18:11

Egy könyvdedikálás (!!!) miatt dugig telt a tatabányai pláza

A közelmúltban jelent meg a többszörös világ- és Európa-bajnok úszónő, Hosszú Katinka A magyar Iron Lady című életrajzi könyve. Hétfőn a kiváló sportoló dedikálta a kötetet a Vértes Center egyik üzletében.

R. G.

A könyv elsősorban arra az óriási átalakulásra igyekszik magyarázatot adni, amelyen a 2012-es londoni olimpia és a 2013-as barcelonai világbajnokság között esett át az idei év legjobb női sportolójának választott kiválóság.

„2012-ben Katinkának megvolt a lehetősége, hogy valóra váltsa gyermekkori álmát. Mégis, amikor eljött a pillanat, annyira izgult, hogy mozdulni sem tudott. Utána megjárta a legsötétebb helyeket, ahová egy sportoló eljuthat, a visszavonulást fontolgatta és megkérdőjelezte saját identitását. Barcelonában Katinka mégis teljesen más sportolóként, úgy állt a rajtkő mögé harcra készen, hogy erőt merített a múlt hibáiból, és nem félt az előtte álló úttól” – olvasható a kötet ajánlójában.

A „magyar Iron Lady” tegnap délután a Vértes Centerben dedikálta könyvét. Hihetetlen lelki ereje és emberfeletti teljesítménye sokak számára példaképpé tette Hosszú Katinkát – jól bizonyítja ezt, hogy rengetegen álltak sorba aláírásért, közös fotóért a bevásárlóközpont alsó szintjén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!