Sport

2014.03.07. 08:50

Szlovák versenyen taroltak az esztergomi kick-boxosok

A szlovákiai Besztercebányán rendezték a Slovak Open elnevezésű nemzetközi kick-box versenyt, amelyen tizenegy ország ötvenegy klubjának 646 indulója vett részt.

F. K.

A küzdelmek utánpótlás és felnőtt korosztályban, öt szabályrendszerben zajlottak. Az Esztergomi Kick-box Sportegyesületet tizenegy versenyző és két edző képviselte a seregszemlén.

A csapat a light-contact éremtábla harmadik helyén végzett öt arany-, négy ezüst- és három bronzérmet begyűjtve. A kick-light éremtáblázaton a hatodik helyre kerültek az esztergomiak. Az eredmények értékeléséhez apró adalék, hogy a bírók 85 százaléka szlovákiai volt, mely a hazai versenyzőknek kedvezett és sok vitatható eredményt hozott.
Érdekes színfoltja volt a Slovak Opennek, hogy a tanulmányai miatt az esztergomi csapat budapesti edzésein készülő Sélley Anna, a Békéscsabai Lakótelepi SE versenyzője is megyei csapatunkkal tartott, mindkét kategóriában nyerni tudott.

Az EKBSE csapatából aranyérmes lett Vígvári Viktor, Jánosi Máté és Debre Bence, ezüstérmet szerzett Kajtár Bence, Ujpesti Krisztián, Gózon Ádám és Tóth Patrik, a dobogó harmadik fokára állhatott fel László Barnabás. Edzőik Zrínyi Miklós és Olasz Attila.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!