Sport

2013.09.29. 18:15

Pelle remek védéseivel ismét nyertek a vízművesek

A mérkőzés elején úgy tűnt a megváltozott játékszabályokhoz a fővárosi fiatalok jobban alkalmazkodnak.

Petrik J.

Vízilabda OB I. B, 2. forduló
TVSE – BVSC-Zugló 9-8 (1-2, 4-2, 2-1, 2-3)
Tatabánya, 100 néző, vezette: Rubos, Győri.
Vízmű SE: Pelle – Csányi M., Róth, Mészáros, Gombos, dr. Bene 1, Kiss Sz. 2. Csere: Zantleitner, Csányi R. 1, Békés 2, Győri 1, Dorogi 2, Füzesi.
Gól emberelőnyből: 7/2, illetve 8/2.
Gól ötméteresből: 3/2, illetve 1/0.

A mérkőzés elején úgy tűnt a megváltozott játékszabályokhoz a fővárosi fiatalok jobban alkalmazkodnak. Ez elsősorban a hatékony védekezésükben mutatkozott meg. Aztán a második felvonásban megnyugodott a Tatabánya, Pelle pedig nagyon elkapta a fonalat a kapuban, ennek megfelelően fordítottak a házigazdák. A vasutas csapat egyre inkább elbizonytalanodott, miközben a vízművesek a folytatásban is jobban védekeztek és eredményesebben támadtak. Győri és Kiss Szabolcs révén pedig egészen látványos gólokat lőttek.

A befejező játékrész csak „ránézésre” tűnt izgalmasnak, hiszen volt olyan periódusa a találkozónak, amikor már három góllal is vezettek a vendéglátók. Ekkor már rendre a budapestiek futottak az eredmény után. Az utolsó pillanatokban ugyan sikerült egy gólra faragni a hátrányukat, ám ez csak szépségtapasznak volt elegendő. Pont nem járt érte...
Zantleitner Tamás: – Nem kezdtük jól, ám amikor Pelle elkapta a fonalat a mi játékunk is feljavult, és ennek köszönhetően a végén biztos győzelmet arattunk.

OB II., 1. forduló
Tatabányai Vízmű SE – Nagykanizsa 11-8
.
Székesfehérvár, 100 néző.
Tatabányai góllövők: Petrik 4, Dala, dr. Garami 2-2, Pintér, Lakos, Gebauer.
Jól mutatkozott be az új szezonban a tavalyi bajnoki negyedik TVSE. Magabiztos játékkal intézték el a kanizsaiakat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!