Sport

2013.06.03. 22:36

Sportújságírók találkoztak Komáromban

Sidi Péter világ- és Európa-bajnok sportlövő, számszeríjász, illetve Szőnyi Ferenc ultratriatlon világbajnok is részt vett azon a sportújságírói szakmai találkozón, amelyet az idén Komárom-Esztergom megye rendez.

Kemma.hu

A kemma.hu hírportál és a 24 Óra Komárom-Esztergom megyei napilap 1996 után a házigazdája annak a szakmai találkozónak, amelyen a Magyar Sportújságírók Szövetségének - elsősorban - dunántúli "sportos kollégák" vesznek részt. A napilapok, internetes portálok, televíziók és rádiók munkatársai hétfőn a városháza dísztermében tartott rendezvényen Komárom sportéletével ismerkedtek. Horváth Gyula önkormányzati képviselő, sporttanácsnok a város hajdani és jelenlegi kiválóságairól, csapatairól szólt, Vizeli Csaba Komáromi Kulturális, Sport és Szabadidő Kht. ügyvezetője az intézmény szerepét, feladatait ismertette.

Szőnyi Ferenc ultratriatlon világbajnok és Sidi Péter világ- és Európa-bajnok sportlövő,számszeríjász nagyon sok kérdést kapott a sportújságíróktól, csakúgy, mint Galambos Tamás (floorball, az SZPK-Nokia Komárom floorball egyesület elnöke), illetve Füzi Gábor (a sportág országos szövetségének elnöke.)

Az esti órákban a szlovákiai Észak-Komáromba kirándult a csoport, ahol a tatabányai Kassai Viktor, illetve Kulcsár Katalin FIFA-játékvezetők is válaszoltak a tollforgatók kérdéseire.

A szakmai találkozó kedden Tatabányán folytatódik, a Jubileum Sportparkban megyénk fociéletével ismerkednek, majd délután A Vértes Agorájában folytatódik a program, ahol a megyeszékhely sportjáról "kapnak képet" a tájértekezlet résztvevői.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!