Sport

2012.09.13. 10:14

Újabb támogatás a TAC-nak

Hazai pálya, hazai játékosok, hazai élmények, „érzések” így lehetne összefoglalni azt a tatai összefogást, amely a 102 esztendős TAC-ot egy új pályára állíthatja, és a patinás egyesület működésének anyagi hátterét stabilizálhatja.

Petrik J.

 Szerdán a tatai polgármesteri hivatal dísztermében sportvezetők, versenyzők, edzők és sportbarátok jelenlétében újságolta el Lázár Ottó, a Tatai AC ügyvezető elnöke, hogy mostantól a város támogatásán túl, a Tatai Környezetvédelmi Zrt. (TKV) is beszáll a klub szponzorálásába, a helyi sportélet fellendítésébe.

– Miután a város vezetése, a klubunk és a környezetvédelmi zrt. szerződést kötött, hogy a jövőben jelentős ősszeggel támogatják a TAC-ot, nyugodtan mondhatom ez a megállapodás nagy betűkkel kerülhet az egyesület történetének könyvébe – emelte ki a sportvezető. – A nagy múltú társaság sporttámogatása példaértékű. Örömünkre szolgál, hogy a Tatai Környezetvédelmi Zrt. menedzsmentje nyitott volt a felkérésünkre, miszerint „szálljanak be” a város sportjának fellendítésébe, a patinás egyesület hátterének stabilizálásába.

Az idei év júliusa és decembere között havi 1 millió forinttal támogatja a férfi kézilabdacsapatot, további 1,2 millióval pedig magát a klubot.
Dr. Fülöp László, a TKV vezérigazgatója azt emelte ki, hogy cégük átalakította támogatási stratégiáját. Ennek eredménye, hogy segíti a férfi kézilabdát és a TAC-ot is.

A cég első ember szólt arról is, hogy a megállapodás – reményei szerint – hosszabb távú elkötelezettséget jelent.
Kaszál József, az önkormányzat humán és ügyrendi bizottságának elnöke azt hangsúlyozta, hogy a szerződés következtében a klub és az egyesület legértékesebb csapatának, a férfi kézilabdának is kiegyenesedik a működési „útja”. A városatya a klub életében ezt a szponzori szerződést mérföldkőnek nevezet.

--------------------------------------------------------------------------
Licitáljon Ferling Bernadett mezére és támogassa a tatabányai fogyatékkal élőket! Ferling Bernadett olimpiai meze
--------------------------------------------------------------------------

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!