Sport

2012.09.24. 15:37

Hét gólt is rúgott a színészválogatott

A hétvégén rendezték meg Pilismaróton a Nyírő Csaba sportnapot. Az eseményen a színészválogatott a helyi öregfiúkkal és a kistérség közéleti szereplőivel is megmérkőzött.

Fenyvesi Károly

Másodszor rendezte meg Pilismaróton a Nyírő Csaba emlékét idéző sportnapot a helyi önkormányzat, illetve az Esztergom és Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás. Az emléknap névadója hosszú éveken át volt a pilismaróti sportkör vezetője, haláláig szívén viselte a községi labdarúgás sorsát. Az elmúlt év óta a nevét viseli a helyi sportcsarnok.

Az idei esemény fénypontja a magyar színészválogatott mérkőzése volt. A Nemcsák Károlyt, Straub Dezsőt, Balázs Palit, Lippai Lászlót, Gyetván Csabát soraiban tudó csapat egy-egy félidőt játszott a helyi öregfiúk gárdájával illetve a kistérségi közélet szereplőinek tizeneggyével. A vendégek jól színészkedtek, hét rúgott góljukra csak három válasz érkezett.

A II. Nyírő Csaba Emléknap fővédnöke Pergel István, Pilismarót polgármestere volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!