Sport

2012.09.12. 11:17

Focisták szorításában a szépségkirálynők - Fotók!

A Tata Mustangs amerikai futball csapatnak szemrevaló edzőpartnerei voltak a minap, ugyanis szépségkirálynők álltak ki ellenük. A bájos lányok nem ijedtek meg akkor sem, amikor a fiúk felkapták őket.

K. T. J.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Irány az alapvonal!
[/caption] A jövő szezontól a divízió I. bajnokságban szereplő tatai gárda a szépségkirálynők ellen játszott barátságot meccset, amelyet a Story 4 csatorna rögzített is a Túrakommandó című műsorokhoz.

A tévések forgattak  többek között a várban, az Öreg-tó körül, Kálvária-dombon és város több nevezetességét is bemutatják október 13-án adásba kerülő műsorukban.

A szépségkirálynők, Szabó Dóra Miss Earth Hungary (2011), Polgár Krisztina Miss Earth Hungary (2008), és Dobó Ágnes Miss World Hungary (2011) segítségükre voltak a forgatásban, hogy még érdekesebbé tegyék a műsort. 

Különlegességeket is kerestek, így találtak rá az évek óta jól szereplő Tatai Musztángokra, az amerikai futball klubra, amely Mátrai Tibor szakosztályvezető irányításával ér el egyre nagyobb sikereket. A hölgyek védőruha-felvétele, majd a bemelegítés is különleges volt. Ez utóbbit Nagy Tamás  csapatkapitány  vezényelte. A  különböző szituációs gyakorlatokat, ütközéseket, touch down-ok-at is élvezték a szépségkirálynők és a szintén beöltözött stábtagjok is.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Szépségkirálynők és kemény focisták a pályán (Fotó:K. T. J.)
[/caption]

Az egyik igazán látványos akció az volt, mikor a tataiak egyik kedvence, Janik Ferenc alias Fegyenc Dobó Ágnest a labdával együtt felkapva rohant az alapvonal felé és touch down-t ért el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!