Sport

2012.09.23. 10:34

Agresszívabb játék kell a középpályán

Pénteken a tavalyi szezon ezüstérmesének otthonában, azaz Kozármislenyben lépett pályára a Duna FC Tatabánya gárdája. A kék-fehérek 3-2-re kikaptak a Baranya megyeiektől. A lelátón és a televízió előtt – ugyanis közvetítette a Duna tv a mérkőzést – sem unatkozhattak a szurkolók, hiszen tizenegyesek, és kiállítások is borzolták a kedélyeket. Vincze Istvánt, a Bányász szakmai igazgatóját kérdeztük a vereség okairól és a folytatásról.

Hamburger Kinga

Miként értékeli a csapat pénteki szereplését Kozármislenyben? Hogyan lehetne javítani a teljesítményen?
–Sokat hibáztunk az összecsapáson, az biztos, de a kiállítás nem jött túl jól. A legfőbb problémát abban látom, hogy több játékos nem igazán tette magát oda a meccsen, többet várok tőlük. De sok labdát el is veszítettünk. Mindenképpen agresszívabban kell mozognunk a középpályán.

–Akadt olyan játékos is, akinek elégedett volt a játékával?
–Szappanos Péter kapus teljesítményét megemlíteném, aki a nyáron a harmadosztályú Dunaharasztiról érkezett kölcsönbe hozzánk. A találkozó 24. percében kiállították Dombait, Péternek kellett beállni a kapuba, aki még NB II-ben nem védett, de ügyesen megoldotta a feladatot. Oláh Gergő is jól futballozott, valamint kiemelném Almási lelkesedését is a pályán.

– Szombaton javíthatnak a Grosics-stadionban a Veszprém ellen. Mire számít?
–Nem lesz egyszerű mérkőzés, a Veszprém a kontrákra játszik. Van egy eltiltásunk is, ugye a Dombai András, így rá nem számíthatunk. Törtei és Böjte sérült, őket sem tudjuk hadra fogni. Hétfőn azonban már tisztázódik a helyzet, de egy biztos, minden erőnkkel küzdünk majd szombaton.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!