Sport

2012.02.14. 17:40

Szenet adnak a rászorulóknak

A legnehezebb sorban élő családokon segít a Carbonex Kft. azzal, hogy portánként tíz mázsa szenet vagy tüzifát juttat el hozzájuk

B. G.

. Ez derült ki a Bódi Dezső, a társaság ügyvezető igazgatója, Schmidt Csaba polgármester és Bereznai Csaba alpolgármester részvételével megtartott sajtótájékoztatóból.

Schmidt Csaba elégedetten nyugtázta, hogy a megyeszékhelyen tevékenykedő vállalatok felelősséget éreznek a település nehézsorsú lakói iránt, és abbéli reményének adott hangot, hogy egyre kevesebb rászoruló lesz, akikhez mind több felajánlás jut el.

Bódi Dezső az önkormányzattal történő együttműködés szükségességét hangsúlyozta. - Mindig fontosnak tartottuk a társadalmi szerepvállalást, bízom benne, hogy minél többen követik a példánkat - fogalmazott az ügyvezető. A Carbonex Kft. első embere hozzátette: "az a minimum", hogy mindenki segítő kezet nyújt, akinek ez módjában áll.

Bereznai Csaba arról számolt be: a sajtótájékoztató kezdetéig tizenkét, többségében Kertvárosban, Szőlődombon és a Gödöri-Baromállási dűlökön élő családhoz érkezett meg a fűtőanyag.
- Több helyütt életeket menthet a nagyvállalat adománya - világított rá az alpolgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!