Sport

2012.02.29. 10:39

A Gíber Trans nyerte a Téli-kupát

A döntő mérkőzésekkel befejeződött a dózsakerti Téli Teremlabdarúgó Bajnokság.

Kemma.hu

A bajnokságot minden évben megszervezi a Petőfi Tömeg- és Szabadidősport Egyesület, amelynek célja, hogy a kispályás labdarúgást kedvelő csapatok részére a téli hónapokban rendszeres sportolást biztosítson.

Januártól kezdődően 28 csapat 184 meccset játszott a dózsakerti sportcsarnokban. A döntőt a Gíber Trans az OMV csapata játszotta. A szoros küzdelem végén büntetőkkel dőlt el, hogy a kupa az idén a Gíber Trans csapatát illeti. A harmadik helyezett az Euroworks, a negyedik pedig a Tekere együttese lett.

A legjobb kapusnak Gebei Géza (Coloplast) bizonyult, a legtöbb gólt Nitti Krisztián (Lego) szerezte, huszonkétszer talált az ellenfelek hálójába. Átadták a Legsportszerűbb csapatnak járó díjat is, amelyet a Szomód gárdája érdemelt ki.

A kupagyőztes Gíber Trans csapatában Gíber Roland, Nyitrai Róbert, Bognár Ferenc, Járóka Ferenc, Matlari Zoltán, Míg Gergő, Andai Máriusz, Majer Árpád, Konkoly Zsolt, Szabó Péter, Gallai Dávid és Miksi Péter rúgta a labdát.

A népszerű Téli-kupa mintájára májustól Nyári-kupát is szervez az egyesület.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!