Sport

2010.08.18. 19:58

Osztrák súlyemelők jártak megyeszékhelyünkön

Címkék#Tatabánya

Ebben az évben is Tatabányára látogatott az osztrák Ranshoffen Sport Club súlyemelő szakosztályának csapata Hermann Reinthaller vezetésével.

Hamburger Kinga

A ranshoffeni egyesület rendezte 1974-ben a Duna Kupa versenyt, ahol az ottani vezető és a TSC súlyemelő szakosztályának jelenlegi vezetőedzője Stark András megismerkedett, azóta ápolnak komoly sportbaráti kapcsolatot, így 1995-től a két egyesület évente egyszer Ausztriában, vagy Magyarországon szervez csapatbajnoki találkozót illetve egy alkalommal valamelyik országban közös edzőtáborozáson vesznek részt.
Idén ennek a megyeszékhely adott otthont, ahol kiváló körülmények között tréningezhetett mindkét alakulat. Ezúttal Hermann Reinthaller úr meglátogatta Máj Jánosnét, a száz éves Tatabányai Sport Club ügyvezető-elnökét is.

Ebből az apropóból mindkét fél kifejezte igényét arra, hogy a jövőben is rendszeres megmérettetéseket szervezzenek. Reinthaller megköszönte a klub vezetésének segítségét, hogy az osztrák csapatbajnokságban résztvevő együttesük versenyeztetéséhez biztosítja Pócza Vajk TSC sportoló szereplését, aki mára már a viadalok kedvence lett azzal, hogy ezeken az eseményeken mindig kiváló teljesítményével segíti a szomszédos nemzet győzelmét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!