Sport

2010.08.22. 11:40

Még soha nem nyert az Ete a Komárom ellen, ma megszakadhat a sorozat

A Legea megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójából az Ete – Komárom mérkőzés ígérkezik a legérdekesebbnek.

Kemma.hu

A vendégek kispadján az az Illés László ül, aki az eteiekkel a harmadik vonalból az elsőig menetelt. A hazaiak szakosztályvezetője pedig az a Keszthelyi Róbert, aki néhány évvel ezelőtt még a komáromiakat segítette.
– Amióta az Ete a megyei első osztályban szerepel, még nem győzte le a komáromi csapatot. Arra készülünk, hogy megszakadjon ez a sorozat – mondta Mohácsi Antal, a házigazda legénység trénere.
– Egyelőre hadilábon állunk a gólszerzéssel, a Környe elleni bajnokin, valamint a Vértesszőlőssel szembeni Magyar Kupa selejtezőn is elpuskáztuk lehetőségeinket. Ennek ellenére bizakodunk, győzni megyünk Etére, ahonnan egyébként sok szép emléket őrzök – hangsúlyozta a másik oldalon Illés László, a komáromiak szakvezetője.

A párosítás: Legea megyei I. osztály, 2. forduló: Ete – Komárom, Környe – Tokod, Bábolna – Lábatlan, Oroszlány – Tát, Naszály – Bana, Zoltek – Kecskéd, Tardos – Ácsi Kinizsi, Vértesszőlős – Esztergom. 

Legea megyei II. osztály, 2. forduló: Kocs – Vértessomló, Csém – Ászár, Gyermely-Szomor – Nagyigmánd, Kesztölc – Dunaszentmiklós, Süttő – Várgesztes, Kömlőd – Bakonyszombathely, Koppánymonostor – Baj, Piliscsév – Csolnok.

Legea megyei III. osztály, Déli csoport, 2. forduló: Kisbér – Bokod, Dad – Ete II., Tárkány – Bársonyos, Mocsa – Környe II., Szend – Császár.

Észak, 2. forduló: TABAK Tokodaltáró – Bajna, Vértestolna – Bajót, Szárliget – Szomód, Felsőgalla – Annavölgy, Dunaalmás – Héreg.

A mérkőzések vasárnap 17.30 órakor kezdődnek, az U19-es találkozókon 15.30 órakor indul útjára a labda.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!