Sport

2010.05.28. 15:56

Megtörnék a nagykanizsaiak lendületét

Nagyon érdekes összecsapásra lehet számítani ezen a hétvégén. A nagykanizsai pólósok, amióta Tatabányán hatgólos vereséget szenvedtek nagyon jól szerepelnek. Azóta szinte minden ellenfelüket legyőzték. Most a Tatabánya látogatja meg őket...

P. J.

Vízilabda OB I. B, rájátszás az 1-9. helyért

Kanizsa VSC – TVSE

Nagykanizsa, szombat 11 óra.– Most jobb helyzetben leszünk, mint a Neptun ellen, mivel jönnek fiataljaink is, így több cserelehetőségünk lesz – emelte ki Zantleitner Tamás, a tatabányaiak játékos-edzője.

– Itthon minden sikerült a Kanizsa ellen, erre azonban nem alapozhatunk. Fiatal, erős társaság, a gyengéjük leginkább az, hogy viszonylag hamar megtörnek. Ezzel kellene élnünk. A hazai pálya viszont most egyértelműen vendéglátóin mellett szól, hiszen egy apró medencében rendezik a meccset. Ehhez, ha sikerül alkalmazkodnunk, akkor nyerhetünk. Győzni szeretnénk, mert ennek a találkozónak a tétje, hogy éppen a házigazdák előtt maradjunk a tabellán.

A vendégeknél a sérült Gombos Gábor ismét a parton, megbízott edzőként jut szerephez. Az egyetlen „nagy” hiányzó dr. Vincze Balázs lesz, de a vízműveseknek így is meg kell oldaniuk ezt a feladatot. A bajnokság továbbra is nyílt. A hátralévő három forduló dönt mindenről.

Kanizsa VSC – TVSE

Nagykanizsa, szombat 11 óra. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!