Sport

2010.05.25. 13:40

Már a megyei rangadóra készül a Környe és a Kalafa

A már bajnok Környe meccse félbeszakadt, a dobogóra pályázó a tatabányai Kalafa pedig fölényesen győzött a regionális női labdarúgó-bajnokságban.

Kemma.hu

A környeiek magabiztos előnyt szereztek a Bicske otthonában, ám jégeső miatt a második félidő tizedik percében jégeső miatt félbeszakadt a meccs. A Kalafa SE a Pálhalma otthonában próbált szerencsét. Az első félidőben még nem bírtak egymással a csapatok, ám szünet után megrázta magát megyeszékhelyünk csapata, s főlényesen győzött.

Szombaton 16 órától Száron rendezik a Kalafa – Környe megyei rangadót, amely egyben a játéknap legnagyobb meccse is lesz a regionális bajnokságban. A "hazai csapat" esetleges győzelmével nagy lépést tehetne azért, hogy a bajnokság végén a dobogón végezzen. A környeiek eddig nem kaptak ki, bizonyára most is szeretnék bezsebelni a három pontot.

Eredmények:
Bicske – Környe 0-4 (0-4)
 – félbeszakadt
Környe SE:
Keligerné – Cserháti A., Cserháti R., Fábián Z. – Hribár A., Horváth K., Varga É. – Szegedi L. Csere: Dodonka H., Tóth B. Edző: Raffai Sándor.
Gólszerző: Szegedi L., Horváth K., Tóth B., Hribár A.

Pálhalma – Kalafa 3-8 (3-3)
Kalafa SE:
Terdik T. – Fekete V., Kovács F., Szabó Z. – Jezsó K., Szabó K., Gyurcsó N. – Szilfai M. Cserék: Fazekas A., Belány B. Edző: Szabó László.
Gólszerző: Szabó K. (5), Gyurcsó N. (2), Kovács F.

A tatabányaiak részt vettek az Ercsiben rendezett pünkösdi női műfüves kispályás tornán is, ahol Szabó László tanítványai az öt csapatot felvonultató mezőnyben a második helyet szerezték meg a Martonvásár mögött. A torna legjobb mezőnyjátékosának Szabó Krisztát választották a szervezők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!