Sport

2010.05.20. 12:37

Jótékonysági bokszgálára készülnek Tatán

Címkék#Tata

Vasárnap 15 órától a Pikantó vendéglő kerthelyiségében jótékonysági ökölvívó-gálát szervez a tatai Aréna SE, meghívásos verseny keretében. Az eseményre a belépés díjtalan.

Petrik József

A rendezők azonban egy halmozottan hátrányos helyzetű, mozgáskorlátozott fiatalember, Pulpiter Norbert részére gyűjtenek adományokat, akinek egy használt kerekesszék-felvonóra lenne szüksége. Az eseményen az Aréna versenyzői mérkőznek meg más egyesület bokszolóival.

A gálát az ökölvívás mellett  különböző programok színesítik, így az Aréna SE mazsorett tánccsoportjának élőzenés megnyitója, de fellépnek a sportegyesület testépítői. Hernádi László, az ismert autóversenyző tart bemutatót, élő pankráció is lesz.

A bokszmérkőzéseket Flórián Béla a WBC és az EBU profi bokszbírója dirigálja majd. A gála díszvendége az IBO világbajnoka, az oroszlányi származású Kovács „Vipera” Attila lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!