Sport

2010.05.08. 08:59

Ez a küzdelem lesz a végső

A Budapest Bank Férfi Kézilabda Liga harmadik helyéért kezdődnek meg a küzdelmek vasárnap. A Tatabánya-Carbonex KC gárdája a Dunaferrt látja vendégül. A meccs 16 órakor kezdődik.

Petrik József

Néhány évtizede sok örömet szereztek a tatabányai kézilabdázók szurkolóiknak. Nem véletlen, hogy a drukkerek csapat és sportág iránti szeretete egy emberöltő óta változatlan. Most azonban a Carbonex szereplése hosszú idő után ismét igazi örömforrás lehet.
Játékosok, vezetők és nem utolsósorban a közönség együtt idén végképp egymásra talált, egy csapatot alkotott.

– Ennek érdekében fáradozik már a kezdetek óta a névadó szponzor Carbonex első embere, a klub társadalmi elnöke Bódi Dezső – emelte ki Marosi László, mielőtt rátért volna a hétvégi rangadó esélylatolgatására. – Nélküle nem kerülhettünk volna ilyen közel régi-régi álmunkhoz. Igaz, ez az ő régi álma is. Úgy gondolom, egészséges önbizalom jellemzi most a társaságot. Remélem, a lehetőség és a tét a pályán sem fogja nyomasztani a fiúkat. Már annyiszor hangsúlyoztuk, de vasárnap hatványozottan igaz lesz, hogy szurkolóink jelenthetik a nyolcadik embert a pályán. Nagyon számítunk rájuk, a bíztatásukra. Tisztában vagyunk vele, hogy már-már mindenki elkönyvelte a bronzérmet, de ne feledjék, azért ehhez a dunaújvárosiaknak is lesz még szavuk. A Dunaferr nagyon jó csapat. Tehát, a mindenáron való győzelem nem lehet elvárás, cél viszont, igen. Továbbra az is célunk, hogy az alapszakaszban kivívott pályaválasztói előnyünket vasárnap megőrizzük. Ezt pedig mindenki tudja, hogy mit jelent. Nagyon bízom a srácokban és a győzelemben.
A tatabányaiaknál a lábadozó Kocsison, Székelyen és Szabón kívül mindenki egészséges, és nagy elszántsággal készül a hétvégi összecsapásra.

Szépen fogynak a jegyek
Óriási az érdeklődés a vasárnap 16 órakor kezdődő férfi bajnoki kézilabda mérkőzésre. A jegyeket már kedd óta elővételben árusítják a szokott helyeken, a dózsakerti Adidas-boltban, a Jako sportboltban és a Sport Hotel recepcióján. Ennek ellenére a mérkőzés napján 14 órakor a jegypénztárak is kinyitnak, azaz helyben is megválthatók a belépők.

Petrik József -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!