Sport

2010.05.21. 15:06

A Bányász volt csatáraitól féltik a hazai hálót

A labdarúgó NB II., Nyugati-csoport huszonhetedik fordulójában a Budaörs csapata látogat el Tatabányára. Nagy csata várható, hiszen a vendégnek is égető szükségük van a pontokra.

H. K.

Utolsó előtti hazai bajnoki mérkőzésére készül a Bányász alakulata a tavasz szezonban. Ezúttal sem számíthatnak zökkenőmentes találkozóra a Budaörs gárdájával szemben, hiszen a tizenegyedik helyen tanyázó együttesnek égető szüksége van a pontokra. A kék-fehérek jelenleg a negyedik helyen állnak. P. Nagy László, az együttes vezetőedzője elmondta, győzelmet vár a hét végén, de most sem néznek ki a legfényesebben.

– Almási László továbbra sem egészséges, Farkas János pedig megpróbált fellebbezni, sajnos nem sikerült, és maradt a három meccses eltiltása. Németh Viktor újra rásérült a combjára, Deme pedig teljes mellszéleséggel játszik szombaton. Az őszi idényben Megyesi szabadrúgás góljával nyertünk, a hazai pálya mellettünk szól. A Pest megyeiek csapata rutinos játékosokból tevődik össze, labdabiztosak, védekezésük masszív.
Szerepel az együttesükben két csatár is, akik szép sikereket értek el Tatabányán, Márkus Tiborról és Tüske Rolandról van szó. Bízom abban, hogy nem veszik be a hálónkat, mert az a bevett szokás általában, hogy aki elment tőlünk, attól kaptunk is találatot, mikor visszatért. Csatár poszton nem állunk valami jól, és a cserék tekintetében sem, ennek ellenére remélem győzelemmel zárjuk a meccset – fogalmazott a szakember.

Az FC Tatabánya várható összeállítása: Dombai – Kollár, Farkas V., Ferencz, Megyesi, Szalai, Kovács I., Vass, Perez, Deme, Folmer.

NB II., Nyugati-csoport – 27. forduló
FC Tatabánya – Budaörs
Tatabánya, szombat 18 óra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!