Sport

2010.03.24. 09:10

A TASK két utánpótlás csapata is nyert a Vác ellen

A Tatabányai Alapítvány Sportkörben (TASK) U17-es és U19-es csapata is győzött az elmúlt hét végén.

Hamburger Kinga

A TASK-ban 1994 óta rúgják a labdát a gyerekek. A megye egyik legnagyobb sportegyesületében, mintegy 250 fiatal focizik. Egyesületükben 12 edző 13 csapatot irányít. Az ifjúsági együtteseik a másod-, míg serdülő gárdáik az első-, és a másodosztályú országos bajnokságokban szerepelnek. Csapataikból jelenleg tízen tartoznak az FC Tatabánya NB II-es felnőtt legénységének keretéhez. A hétvégén a 17 és a 19 évesek együttese is győzött.

A TASK hét végi eredményei:
U-17, Közép A
TASK – Vác 2-1 (0-1)  
TASK: Dékány – Rába, Kuglics, Wachtler, Szalay, Polyák, Henger, Mészáros, Pisla, Ténai, Ratimorszki R. Edző: Dupai János.
Hazai gólszerzők: Polyák, Ténai.
Dupai János: – Jó csapatot sikerült legyőznünk és továbbra is érmes helyen állunk.

U-19, II. osztály, Közép
Vác – TASK 0-2 (0-1)
TASK: Erős R. – Lengyel G., Ratimorszky J., Horák Zs., Kuti R. – Horváth Á., Ferge M. (Wágner D.), Szabó P., Járóka M. – Szabó R., Gíber R. Edző: Erdélyi Péter.
Gólszerzők: Szabó R., Szabó P.
Erdélyi Péter: – Fegyelmezett játék, megérdemelt győzelem. Két súlyos sérülés, a második félidőt tíz emberrel játszottuk végig. Ezért nagyon értékes a győzelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!