Sport

2009.11.22. 11:07

Nyerni megy Esztergomba a listavezető tokodi legénység

A Legea megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó őszi fordulóját rendezik vasárnap 13 órától. Az Esztergom - Tokod mérkőzés ígérkezik a játéknap rangadójának.

K. L.

Az esztergomiak a tabellán a harmadik helyet foglalják el, az eddig veretlen tokodiak pedig a listavezetők.
– Az elmúlt hét végén az addigi listavezető Bana otthonában győztünk, a szép siker felrázta a csapatot. Az eddig veretlen Tokod jó sorozatát megpróbáljuk megszakítani. Ha így lesz, a mostaninál is szorosabb lesz a tabellán az élmezőny - mondta Karcagi Pál, az esztergomiak edzője.
– Bízunk abban, hogy nem az utolsó mérkőzésen szakad meg az őszi jó sorozatunk, igyekszünk megőrizni a veretlenségünket. Nem tekintjük presztízsmeccsnek a vasárnapi összecsapást. Nyerni megyünk Esztergomba! - jelentette ki határozottan Schalk Károly, a tokodiak csapatvezetője.

A 15. forduló párosítása: Esztergom – Tokod, Bajót – Tát SE, Etei SE – Bana, Zoltek – Tardos, Naszály – Ácsi Kinizsi, Környe – Komáromi VSE, Bábolna – Kecskéd, Oroszlány – Lábatlan.

K. L. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!